Wie zijn wij

Harold van den Bosch uit Gilze is een allround meubelmakerij en interieurbouwer. Voor zowel groot- als kleinschalige projecten voor particulieren, bedrijven en architecten. Met ons bestaan van bijna 25 jaar ‘timmeren’ we al even aan de weg. Het team van Harold van den Bosch bestaat uit vijf vaste medewerkers; specialisten op het gebied van houtbewerking. Elke opdracht voor een keuken, (badkamer)meubel of ander interieurstuk wordt op maat gemaakt. Van ontwerp, fabricage, spuitwerk tot en met de plaatsing. U kunt bij Harold van den Bosch terecht voor groot- en kleinschalige projecten, afgestemd op uw budgetwensen.

 

Werkwijze

Naast kwaliteit en service kun je bij meubelmakerij en interieurbouwer Harold van den Bosch rekenen op persoonlijk contact en één aanspreekpunt. Harold komt op locatie inmeten, onderhoudt tussentijds het contact met u en zorgt ervoor dat uw keuken, meubel- of interieurstuk naar wens wordt geplaatst. Harold van den Bosch is ook uw contactpersoon voor garantie- en serviceverlening na de plaatsing.

Uitgebreid machinepark en eigen spuiterij

Alle meubels en interieurs worden in de werkplaats van Harold van den Bosch in Gilze gemaakt en gespoten. Met behulp van een geavanceerd en uitgebreid machinepark en een eigen spuiterij Meubel Spuiterij Gilze (MSG). Op het gebied van hout is in principe alles mogelijk. Van een frontpaneel voor een keukenkastje tot en met een complete inrichting van een kantoor. Ook werken we veel met kunststof. In vergelijking met de grote keuken- en interieurbouwers, ontvangt u bij Harold van den Bosch meer kwaliteit, voor nagenoeg hetzelfde bedrag.

Eigen spuiterij en een geavanceerd en uitgebreid machinepark

Projectinrichting

Meubelmakerij en interieurbouwer Harold van den Bosch is eveneens actief in de zakelijke markt. Voor Steylaerts, één van de grootste tegelhandels van België, hebben we als ‘huisinterieurbouwer’ al diverse complete interieurs mogen verzorgen. Ook voeren we regelmatig ontwerpen uit van architecten.

Specials

Ook voor bijzondere opdrachten kunt u een beroep doen op meubelmakerij en interieurbouwer Harold van den Bosch. Zo maken we voor de ontwerper ‘Layer by Adje’ halffabricaten voor lampen en meubels. En voor diverse bedrijven maakt Harold van den Bosch prototypes.